visual Blog

Morgen Makelaardij

Blog

Het overbieden is weer helemaal terug!

Elk kwartaal geven we in deze nieuwsbrief een update van de ontwikkelingen in de woningmarkt van Utrecht en omgeving. Marian Verhoef neemt je mee in de cijfers en de ontwikkelingen achter de cijfers..

Read more

Dit is waarom het juist nú een goed moment is om je huis te verkopen

Goed nieuws voor woningverkoper(s)! De huizenprijzen stijgen weer en er is meer vraag dan aanbod. Daarom is het volgens Marian Verhoef van Morgen Makelaardij hét moment om je huis te verkopen en ze legt precies uit waarom.

Read more

Wat zijn de belangrijkste veranderingen op de huizenmarkt in 2024?

Met het nieuwe jaar in volle gang, werpen we een blik op wat de woningmarkt voor ons in petto heeft in 2024. Zullen de huizenprijzen stijgen of dalen? Hoe zit het met de hypotheekrente en welke regels ondergaan veranderingen? Hier bieden wij een overzicht van de meest belangrijke ontwikkelingen op de woningmarkt dit jaar.

Read more

Eerst kopen of eerst verkopen?

De huizenmarkt in Utrecht wordt op dit moment steeds beter voor verkopers. Na een forse daling in de huizenprijzen vorig jaar, krabbelt de markt weer op! Marian Verhoef van Morgen Makelaardij legt uit waarom dit hét moment is om je huis te verkopen en ze legt precies uit waarom.

Read more

Overbieden op een woning of niet: expert Marian vertelt hoe het zit!

De huizenmarkt in en rondom Utrecht is de laatste anderhalf jaar flink in beroering, mede door de stijging van de hypotheekrente, inflatie en internationale conflicten. Of het nog nodig is om te overbieden, is een veelgestelde vraag aan Marian Verhoef, NVM-makelaar en directeur van Morgen Makelaardij. 

Read more

Energiezuinig wonen in een jaren 30 huis kan écht: ‘Zo krijg je een groen energielabel!'

“Ik houd van jaren 30 woningen!” zegt Marian Verhoef van Morgen Makelaardij. “Een jarendertighuis heeft zoveel elementen die karakter geven. Denk aan glas in lood, de kamer en suite, erkers, hoge plafonds en paneeldeuren die een jarendertighuis typeren. ” Morgen Makelaardij is specialist in jaren 30 woningen. “Ongeveer 80 procent van de woningen die we verkopen is uit deze bouwperiode”

Read more

Tips voor een snelle én goede verkoop!

Heb je een nieuwe woning op het oog of wil je in de nabije toekomst graag verhuizen? Leuk! Nu alleen de verkoop van je huidige woning nog… Marian Verhoef van Morgen Makelaardij weet als geen ander welke huizen in Utrecht als warme broodjes over de toonbank gaan én welke woningen nog wel wat slimme verkooptips kunnen gebruiken. Doe er je voordeel mee!

Read more

Verplicht tonen energielabel bij verkoop

Sommige verkopers hebben voor 1 januari 2021 het energielabel van hun woning al definitief gemaakt. Dat kon toen nog vrij eenvoudig en tegen lage kosten. Dit label is vanaf de datum van opmaak 10 jaar geldig en is te gebruiken als energielabel na 1 januari 2022.

Read more