visual Blog

Morgen Makelaardij

Blog

Morgen Makelaardij te vinden bij Indebuurt Utrecht: lees ons artikel over het verduurzamen van een jaren '30 woning!

“Ik houd van jaren 30 woningen!” zegt Marian Verhoef van Morgen Makelaardij. “Een jarendertighuis heeft zoveel elementen die karakter geven. Denk aan glas in lood, de kamer en suite, erkers, hoge plafonds en paneeldeuren die een jarendertighuis typeren. ” Morgen Makelaardij is specialist in jaren 30 woningen. “Ongeveer 80 procent van de woningen die we verkopen is uit deze bouwperiode”

Read more

Morgen Makelaardij te vinden bij Indebuurt Utrecht: lees ons artikel met tips voor een snelle én goede verkoop!

Heb je een nieuwe woning op het oog of wil je in de nabije toekomst graag verhuizen? Leuk! Nu alleen de verkoop van je huidige woning nog… Marian Verhoef van Morgen Makelaardij weet als geen ander welke huizen in Utrecht als warme broodjes over de toonbank gaan én welke woningen nog wel wat slimme verkooptips kunnen gebruiken. Doe er je voordeel mee!

Read more

Verplicht tonen energielabel bij verkoop

Sommige verkopers hebben voor 1 januari 2021 het energielabel van hun woning al definitief gemaakt. Dat kon toen nog vrij eenvoudig en tegen lage kosten. Dit label is vanaf de datum van opmaak 10 jaar geldig en is te gebruiken als energielabel na 1 januari 2022.

Read more

Overbieden in de stad Utrecht

De meeste woningen in Utrecht worden verkocht boven de vraagprijs. Maar hoeveel? En is er verschil in segmenten en wijken? Neemt het overbieden toe of af? Wij zochten het voor je uit

Read more