visual home

Experts in helping expats to buy or sell a house in Utrecht

Your committed real estate agent?

At Morgen Makelaardij we are happy to make time for you! Make an appointment without obligation to discuss your options:

030 - 274 53 01 info@morgenmakelaardij.nl

Over ons

Personal and  ambitious

Our elevator pitch

Morgen Makelaardij is the refreshingly different broker in Utrecht. We want to become the best in customer focus and we stand for personal and transparent services. We are experts in assisting expats to buy a house. We help you to look at places you don’t know yet. We assist you to understand the value of a property. And we know how to deal with real estate agents to negotiate the best deal for you! Curious?More about us Make an appointment

Your next home?!

Our listings

Bankastraat 23 BS, Utrecht Bankastraat 23 BS, Utrecht New
Utrecht Bankastraat 23 BS € 450.000 k.k.
69
5 Rooms
Winklerlaan 114, Utrecht Winklerlaan 114, Utrecht New
Utrecht Winklerlaan 114 € 289.000 k.k.
46
2 Rooms
Balearen 22, Utrecht Balearen 22, Utrecht New
Utrecht Balearen 22 € 600.000 k.k.
127
6 Rooms
Tell us what you are looking for

Be the first to know!

Are you looking for a home in the city of Utrecht? Tell us what you are looking for and we will tell you first about our new properties that meet your criteria

Sign up now

Het overbieden is weer helemaal terug!

Elk kwartaal geven we in deze nieuwsbrief een update van de ontwikkelingen in de woningmarkt van Utrecht en omgeving. Marian Verhoef neemt je mee in de cijfers en de ontwikkelingen achter de cijfers..

Read more

Dit is waarom het juist nú een goed moment is om je huis te verkopen

Goed nieuws voor woningverkoper(s)! De huizenprijzen stijgen weer en er is meer vraag dan aanbod. Daarom is het volgens Marian Verhoef van Morgen Makelaardij hét moment om je huis te verkopen en ze legt precies uit waarom.

Read more

Wat zijn de belangrijkste veranderingen op de huizenmarkt in 2024?

Met het nieuwe jaar in volle gang, werpen we een blik op wat de woningmarkt voor ons in petto heeft in 2024. Zullen de huizenprijzen stijgen of dalen? Hoe zit het met de hypotheekrente en welke regels ondergaan veranderingen? Hier bieden wij een overzicht van de meest belangrijke ontwikkelingen op de woningmarkt dit jaar.

Read more
Reviews
Do we need to say more?

Happy customers, that's what we do it for!

9.8 Selling
9.8 Buying

Stylingtips, eerlijk, geweldig resultaat

Morgen Makelaardij heeft ons heel erg goed geholpen bij de verkoop van ons huis. We konden snel terecht en Marian wist ons met allerlei partijen te verbinden, waardoor we zorgeloos de weg vonden in alle taken die op ons pad kwamen. Ze geeft ook nog eens goede tips om je huis te stylen voor verkoop en is overal aan de voorkant bij betrokken, waardoor zij veel...

A funda user
20/02/2023

A funda user
20/02/2023

A funda user
20/02/2023

A funda user
20/02/2023

Vanaf het begin hadden Marian en ik een klik. Ze toonde oprechte interesse in mij en mijn huis, kwam met praktische adviezen om mijn huis beter verkoopklaar te krijgen en heeft oog voor styling en detail. Ze heeft een goede kijk op de markt, is enthousiast en heel betrokken. Voor mij erg prettig om met zo’n persoonlijk gerichte makelaar te werken en fijne nieuwe...

A funda user
20/02/2023

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

Marian is een doortastende, écht aardige makelaar die mij uitstekend begeleid heeft. Met een duidelijk plan, veel energie en improvisatievermogen als dat nodig was. Ik heb dit verkoopproces in mijn eentje doorlopen, maar heb me met Marian aan mijn zij nooit alleen gevoeld.

A funda user
20/02/2023

Aanrader

Ik heb Marian ervaren als eerlijk, toegewijd, en inhoudelijk sterk. Daarnaast is het ook nog eens simpelweg leuk om met haar samen te werken! Een makelaar zoals een makelaar zou moeten zijn. Geen onzin, geen gladjakkers. Inhoudelijk kundig en persoonlijk betrokken. Marian heeft mijn appartement verkocht precies toen de markt een ommekeer maakte (de slechte richting...

A funda user
20/02/2023

Persoonlijk en betrokken

Marian, van Morgen Makelaardij, heeft bijzonder goed werk verricht bij de verkoop van het appartement. Ze heeft hun motto ‘Persoonlijk en betrokken’ zeker waargemaakt. Wij als verkoper waren happy, de koper was happy.

Gerard Markhorst
08/04/2022

Echt een aanrader!

Het contact met Marian was heel prettig en persoonlijk. Marian is erg professioneel en kundig. Binnen drie maanden hebben we een huis gekocht voor een goede prijs. Echt een aanrader!

A funda user
09/04/2021

Fijne makelaar!

Marian is een erg fijne makelaar. Het was voor ons de eerste keer dat we een huis verkochten. Ze begeleide ons perfect en gaf goede adviezen. Daarnaast is ze flexibel, altijd bereikbaar en komt al haar afspraken na. Een echte aanrader!

Dhr. Jan van Assen
03/02/2022

Dankjewel voor alles!

Van Morgen Makelaardij kan ik alleen maar goeds vertellen. Zeer professioneel, hartelijk, meedenkend, betrokken, warme persoonlijkheid en zeer attent!! Wat mij betreft kan je geen betere vinden. Marian je bent een kei in je vak en als persoon!! Dankjewel voor alles!! Van het begin tot het eind staat ze voor je klaar. Altijd goed bereikbaar. Kan met alle vragen bij...

Mw. Sylvia v.d. Hoek
08/12/2021

Korte en prettige communicatielijnen.

Marian Verhoef van Morgen makelaardij is een enthousiaste, professionele betrokken en betrouwbare makelaar met oog voor detail. Haar deskundigheid heeft ons bijzonder goed geholpen; wat wij over het hoofd zagen, wist zij naar boven te halen en uit te zoeken. Korte en prettige communicatielijnen. Een aanrader voor ieder die op zoek is naar een prachtige woning!

Mw. O. van der Tuuk-Sussenbach
25/10/2021