visual home

Beter en sneller verkopen

Verdient jouw huis ook een top presentatie?

Bij Morgen Makelaardij onderscheiden wij ons door verkoopstyling, het beste beeldmateriaal en een online marketing aanpak zodat jouw woning de top presentatie krijgt die het verdient! Omdat dit leidt tot meer aandacht, meer bezichtigingen, meer biedingen en een snellere en betere verkoop.

Woning verkopenOnze visie

Ons stappenplan om jouw woning snel en goed te verkopen!

Jouw huis verkocht in 6 stappen

1

Kennismaking en gratis waardebepaling

Ben jij ook benieuwd wat jouw woning waard is? Wij komen graag vrijblijvend langs voor een gratis waardebepaling en een gesprek over jouw wensen en behoeften. In dit gesprek lichten wij graag onze verkoopstrategie en onze dienstverlening toe.

2

De presentatie en het verkoop klaar maken proces

Met onze kennis van verkoopstyling geven we jou bruikbare tips geven om de woning optimaal te presenteren. Ook hebben we een verkoopstyling brochure waarin handige tips staan. Zodra de woning verkoop klaar is, komen wij samen met de vastgoedfotograaf langs voor het maken van de woningfoto’s, ook maken we een woningvideo en meten we jouw woning in. Om jouw woning goed te kunnen verkopen vragen wij ook alle relevante informatie van de woning bij je op en vragen wij jou als verkoper een vragenlijst in te vullen waarin je naar eer en geweten alles op schrijft wat jij weet van jouw woning. Ook vragen we je een lijst van roerende zaken in te vullen.

3

Marketing van jouw woning

Optimale marketing van jouw woning begint bij het gezamenlijk vaststellen van een strategische vraagprijs. Bijna alle mensen die op zoek zijn naar een woning zoeken tegenwoordig online. Bij Morgen Makelaardij zijn wij gespecialiseerd in online marketing om het bereik en aantal bezichtigingsafspraken te maximaliseren.

4

Bezichtigingen

Voor de bezichtigingen plannen we alvast, rekening houdend met jouw agenda, de bezichtigingsdagen in. Bij de bezichtigingen is het belangrijk dat jouw woning er net zo top uit ziet als op de foto’s. De bezichtiging is het moment om jouw woning met enthousiasme te presenteren aan potentiële kopers. Bij Morgen Makelaardij nemen wij graag de tijd voor mensen om jouw woning te ervaren en vragen te stellen. Na de bezichtigingen koppel ik graag naar jou terug hoe de afspraken zijn gelopen.

5

Onderhandelen en de koop sluiten

Brengt een potentiële koper een bod uit, dan adviseren wij jou op basis van onze marktkennis en onze ervaring in het onderhandelen, over de te volgen strategie. We starten namens jou een onderhandeling met een potentiële koper of we adviseren een inschrijving waarbij alle partijen gevraagd worden om een bod uit te brengen.

6

Contractuele afhandeling en overdracht

Goed nieuws, de koop is gesloten! Belangrijk is om de afspraken zo snel mogelijk na de mondelinge overeenstemming in een koopcontract op te nemen. Wij begeleiden een spoedige afhandeling van de verkoop en ontzorgen jou volledig tot en met het moment van de levering waarbij we samen met jou en de koper een woninginspectie zullen doen.

Waarom presentatie en conversie mega belangrijk zijn

Onze visie op het goed verkopen van een woning

verkoop_video
Reviews
Do we need to say more?

Blije klanten, daar doen we het voor!

9.8 Verkoop

Stylingtips, eerlijk, geweldig resultaat

Morgen Makelaardij heeft ons heel erg goed geholpen bij de verkoop van ons huis. We konden snel terecht en Marian wist ons met allerlei partijen te verbinden, waardoor we zorgeloos de weg vonden in alle taken die op ons pad kwamen. Ze geeft ook nog eens goede tips om je huis te stylen voor verkoop en is overal aan de voorkant bij betrokken, waardoor zij veel...

Een Funda gebruiker
20/02/2023

Een Funda gebruiker
20/02/2023

Een Funda gebruiker
20/02/2023

Een Funda gebruiker
20/02/2023

Vanaf het begin hadden Marian en ik een klik. Ze toonde oprechte interesse in mij en mijn huis, kwam met praktische adviezen om mijn huis beter verkoopklaar te krijgen en heeft oog voor styling en detail. Ze heeft een goede kijk op de markt, is enthousiast en heel betrokken. Voor mij erg prettig om met zo’n persoonlijk gerichte makelaar te werken en fijne nieuwe...

Een Funda gebruiker
20/02/2023

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

Marian is een doortastende, écht aardige makelaar die mij uitstekend begeleid heeft. Met een duidelijk plan, veel energie en improvisatievermogen als dat nodig was. Ik heb dit verkoopproces in mijn eentje doorlopen, maar heb me met Marian aan mijn zij nooit alleen gevoeld.

Een Funda gebruiker
20/02/2023

Aanrader

Ik heb Marian ervaren als eerlijk, toegewijd, en inhoudelijk sterk. Daarnaast is het ook nog eens simpelweg leuk om met haar samen te werken! Een makelaar zoals een makelaar zou moeten zijn. Geen onzin, geen gladjakkers. Inhoudelijk kundig en persoonlijk betrokken. Marian heeft mijn appartement verkocht precies toen de markt een ommekeer maakte (de slechte richting...

Een Funda gebruiker
20/02/2023

Persoonlijk en betrokken

Marian, van Morgen Makelaardij, heeft bijzonder goed werk verricht bij de verkoop van het appartement. Ze heeft hun motto ‘Persoonlijk en betrokken’ zeker waargemaakt. Wij als verkoper waren happy, de koper was happy.

Gerard Markhorst
08/04/2022

Fijne makelaar!

Marian is een erg fijne makelaar. Het was voor ons de eerste keer dat we een huis verkochten. Ze begeleide ons perfect en gaf goede adviezen. Daarnaast is ze flexibel, altijd bereikbaar en komt al haar afspraken na. Een echte aanrader!

Dhr. Jan van Assen
03/02/2022

Dankjewel voor alles!

Van Morgen Makelaardij kan ik alleen maar goeds vertellen. Zeer professioneel, hartelijk, meedenkend, betrokken, warme persoonlijkheid en zeer attent!! Wat mij betreft kan je geen betere vinden. Marian je bent een kei in je vak en als persoon!! Dankjewel voor alles!! Van het begin tot het eind staat ze voor je klaar. Altijd goed bereikbaar. Kan met alle vragen bij...

Mw. Sylvia v.d. Hoek
08/12/2021

Over ons

Persoonlijk en ambitieus

Onze elevator pitch

Wij verkopen jouw huis alsof het van ons is! Bij Morgen Makelaardij willen er de beste worden in klantgerichtheid en in de perfecte presentatie. We staan voor persoonlijke, transparante dienstverlening waarin jij staat en wij zijn pas tevreden wanneer jij ook echt tevreden bent. Daarnaast besteden we veel aandacht aan styling en online marketing. Omdat dit ons in staat stelt om jouw woning goed en snel te verkopen. Wij weten hoeveel impact het heeft om een woning te verkopen of aan te kopen en helpen je graag bij deze volgende stap! Nieuwsgierig?

Meer over ons Kennismaking afspreken

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling of vrijblijvend gesprek

Kennismaken?

Denk je na over verhuizen of heb je al een nieuwe woning gekocht? Wij maken graag vrijblijvend kennis, doen een waardebepaling en kijken graag of we je ergens mee kunnen helpen.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens object (optioneel)
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms