visual home

Wij leveren NWWI gevalideerde taxaties erkend door alle geldverstrekkers

Een waardevol rapport!

Heb je een woning aangekocht, wil je gaan verbouwen of overweeg je jouw hypotheek over te sluiten? Dan heb je een NWWI gevalideerd taxatierapport nodig. Dat is een rapport waarin de taxateur de waarde van het huis officieel en onafhankelijk vaststelt en dat gevalideerd is door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Marian Verhoef van Morgen Makelaardij is Register Makelaar Register Taxateur en geregistreerd bij de NRVT en Stichting VastgoedCert. Onze taxaties zijn erkend door alle geldverstrekkers.

Plan een afspraak

Eenvoudiger kunnen we het niet maken

In 3 stappen een taxatie

1

Maak een afspraak

Een afspraak voor een taxatie kun je maken door ons te bellen op 030-2745301, te mailen via info@morgenmakelaardij.nl of door het onderstaande contactformulier in te vullen.

2

Opname van de woning

De taxateur komt langs voor een opname van de woning en het opstellen van de bouwkundige staat.  Dit bezoek duurt circa 1 uur.

3

Opstellen van taxatierapport

Wij stellen het taxatierapport op. Hierin wordt de woning uitgebreid beoordeeld en vergeleken met relevante referenties en komen wij tot een waardebepaling van de woning. Morgen Makelaardij is makelaar waardoor zij gebruikt maakt van het meest uitgebreide bronsysteem. De NWWI valideert het rapport, waarna het voor jou beschikbaar komt en gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld een financieringsaanvraag.

Taxaties

Snel een betrouwbare NWWI gevalideerde taxatie nodig in Utrecht?

Waarom Morgen Makelaardij?

Marktkennis in Utrecht en omgeving
Een woning onderwaarderen kan heel vervelend zijn voor de mogelijkheid en kosten van financiering. Daarom is het in deze dynamische markt heel belangrijk dat jouw taxateur de markt goed kent. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan!

Snelheid
Heeft jouw taxatie spoed? Een taxatie kunnen wij vaak al binnen 3 werkdagen aanleveren, bel ons vrijblijvend voor onze doorlooptijden!

Grondig
Wij letten bij de waardebepaling nadrukkelijk op essentiële informatie zoals erfdienstbaarheden, locatie, bouwkundige staat, bestemmingsplan en uiteraard de marktontwikkelingen zoals prijsstijgingen. Wij voeren jouw taxatie snel en vakkundig uit en lichten deze bij eventuele vragen graag aan je toe.

Erkend door alle geldgevers
De meeste taxaties hebben tot doel om iets te regelen ten behoeve van de financiering van een woning. Daarom is het belangrijk de taxatie te laten uitvoeren door een erkende Register Makelaar Taxateur van Morgen Makelaardij. Onze taxaties worden erkend is door alle geldgevers.

Reviews
Do we need to say more?

Blije klanten, daar doen we het voor!

9.8 Verkoop
9.8 Aankoop

Persoonlijk en betrokken

Marian, van Morgen Makelaardij, heeft bijzonder goed werk verricht bij de verkoop van het appartement. Ze heeft hun motto ‘Persoonlijk en betrokken’ zeker waargemaakt. Wij als verkoper waren happy, de koper was happy.

Gerard Markhorst
08/04/2022

Echt een aanrader!

Het contact met Marian was heel prettig en persoonlijk. Marian is erg professioneel en kundig. Binnen drie maanden hebben we een huis gekocht voor een goede prijs. Echt een aanrader!

Een Funda gebruiker
09/04/2021

Fijne makelaar!

Marian is een erg fijne makelaar. Het was voor ons de eerste keer dat we een huis verkochten. Ze begeleide ons perfect en gaf goede adviezen. Daarnaast is ze flexibel, altijd bereikbaar en komt al haar afspraken na. Een echte aanrader!

Dhr. Jan van Assen
03/02/2022

Dankjewel voor alles!

Van Morgen Makelaardij kan ik alleen maar goeds vertellen. Zeer professioneel, hartelijk, meedenkend, betrokken, warme persoonlijkheid en zeer attent!! Wat mij betreft kan je geen betere vinden. Marian je bent een kei in je vak en als persoon!! Dankjewel voor alles!! Van het begin tot het eind staat ze voor je klaar. Altijd goed bereikbaar. Kan met alle vragen bij...

Mw. Sylvia v.d. Hoek
08/12/2021

Korte en prettige communicatielijnen.

Marian Verhoef van Morgen makelaardij is een enthousiaste, professionele betrokken en betrouwbare makelaar met oog voor detail. Haar deskundigheid heeft ons bijzonder goed geholpen; wat wij over het hoofd zagen, wist zij naar boven te halen en uit te zoeken. Korte en prettige communicatielijnen. Een aanrader voor ieder die op zoek is naar een prachtige woning!

Mw. O. van der Tuuk-Sussenbach
25/10/2021

Over ons

Persoonlijk en ambitieus

Onze elevator pitch

Morgen Makelaardij is dé verfrissende andere makelaar in Utrecht. We willen de beste worden in klantgerichtheid en in de perfecte presentatie. We staan voor persoonlijke, transparante dienstverlening waarin de klant centraal staat en wij zijn pas tevreden wanneer jij ook echt tevreden bent. Daarnaast besteden we veel aandacht aan styling en online marketing. Omdat dit ons in staat stelt om jouw woning goed en snel te verkopen! Wij weten hoeveel impact het heeft om een woning te verkopen of aan te kopen en helpen je graag bij deze volgende stap. Nieuwsgierig?

Meer over ons Kennismaking afspreken

NWWI gevalideerde taxaties voor de financiering van jouw woning.

Taxatie nodig?

Heb je een taxatie nodig voor de aankoop van je nieuwe huis, wil je gaan verbouwen of je rentepercentage aanpassen? Wij helpen je graag met een taxatie! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens object (optioneel)
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms