visual home

Beter en sneller verkopen

Verdient jouw huis ook een top presentatie?

Een top presentatie is ervoor zorgen dat jouw woning de maximale aandacht krijgt! Dit betekent dat alle pluspunten van jouw woning worden uitgelicht om maximale exposure te krijgen op Funda en andere woningwebsites wat de kans op bezichtigingsaanvragen vergroot. De combinatie van veel bezichtigingsaanvragen en veel aandacht voor de woning zorgt voor veel en goede biedingen.  Bij Morgen Makelaardij onderscheiden wij ons door verkoopstyling, het beste beeldmateriaal en een online marketing aanpak zodat jouw woning de top presentatie krijgt die het verdient!

Woning verkopenOnze visie

Ons stappenplan om jouw woning snel en goed te verkopen!

Jouw huis verkocht in 6 stappen

1

Kennismaking en gratis waardebepaling

Ben jij ook benieuwd wat jouw woning waard is? Wij komen graag vrijblijvend langs voor een gratis waardebepaling en een gesprek over jouw wensen en behoeften. In dit gesprek lichten wij graag onze verkoopstrategie en onze dienstverlening toe.

2

De presentatie en het verkoop klaar maken proces

Met onze kennis van verkoopstyling geven we jou bruikbare tips geven om de woning optimaal te presenteren. Ook hebben we een verkoopstyling brochure waarin handige tips staan. Zodra de woning verkoop klaar is, komen wij samen met de vastgoedfotograaf langs voor het maken van de woningfoto’s, ook maken we een woningvideo en meten we jouw woning in. Om jouw woning goed te kunnen verkopen vragen wij ook alle relevante informatie van de woning bij je op en vragen wij jou als verkoper een vragenlijst in te vullen waarin je naar eer en geweten alles op schrijft wat jij weet van jouw woning. Ook vragen we je een lijst van roerende zaken in te vullen.

3

Marketing van jouw woning

Optimale marketing van jouw woning begint bij het gezamenlijk vaststellen van een strategische vraagprijs. Bijna alle mensen die op zoek zijn naar een woning zoeken tegenwoordig online. Bij Morgen Makelaardij zijn wij gespecialiseerd in online marketing om het bereik en aantal bezichtigingsafspraken te maximaliseren.

4

Bezichtigingen

Voor de bezichtigingen plannen we alvast, rekening houdend met jouw agenda, de bezichtigingsdagen in. Bij de bezichtigingen is het belangrijk dat jouw woning er net zo top uit ziet als op de foto’s. De bezichtiging is het moment om jouw woning met enthousiasme te presenteren aan potentiële kopers. Bij Morgen Makelaardij nemen wij graag de tijd voor mensen om jouw woning te ervaren en vragen te stellen. Na de bezichtigingen koppel ik graag naar jou terug hoe de afspraken zijn gelopen.

5

Onderhandelen en de koop sluiten

Brengt een potentiële koper een bod uit, dan adviseren wij jou op basis van onze marktkennis en onze ervaring in het onderhandelen, over de te volgen strategie. We starten namens jou een onderhandeling met een potentiële koper of we adviseren een inschrijving waarbij alle partijen gevraagd worden om een bod uit te brengen.

6

Contractuele afhandeling en overdracht

Goed nieuws, de koop is gesloten! Belangrijk is om de afspraken zo snel mogelijk na de mondelinge overeenstemming in een koopcontract op te nemen. Wij begeleiden een spoedige afhandeling van de verkoop en ontzorgen jou volledig tot en met het moment van de levering waarbij we samen met jou en de koper een woninginspectie zullen doen.

Waarom presentatie en conversie mega belangrijk zijn

Onze visie op het goed verkopen van een woning

verkoop_video
Reviews
Do we need to say more?

Blije klanten, daar doen we het voor!

9.8 Verkoop

Persoonlijk en betrokken

Marian, van Morgen Makelaardij, heeft bijzonder goed werk verricht bij de verkoop van het appartement. Ze heeft hun motto ‘Persoonlijk en betrokken’ zeker waargemaakt. Wij als verkoper waren happy, de koper was happy.

Gerard Markhorst
08/04/2022

Fijne makelaar!

Marian is een erg fijne makelaar. Het was voor ons de eerste keer dat we een huis verkochten. Ze begeleide ons perfect en gaf goede adviezen. Daarnaast is ze flexibel, altijd bereikbaar en komt al haar afspraken na. Een echte aanrader!

Dhr. Jan van Assen
03/02/2022

Dankjewel voor alles!

Van Morgen Makelaardij kan ik alleen maar goeds vertellen. Zeer professioneel, hartelijk, meedenkend, betrokken, warme persoonlijkheid en zeer attent!! Wat mij betreft kan je geen betere vinden. Marian je bent een kei in je vak en als persoon!! Dankjewel voor alles!! Van het begin tot het eind staat ze voor je klaar. Altijd goed bereikbaar. Kan met alle vragen bij...

Mw. Sylvia v.d. Hoek
08/12/2021

Over ons

Persoonlijk en ambitieus

Onze elevator pitch

Morgen Makelaardij is dé verfrissende andere makelaar in Utrecht. We willen de beste worden in klantgerichtheid en in de perfecte presentatie. We staan voor persoonlijke, transparante dienstverlening waarin de klant centraal staat en wij zijn pas tevreden wanneer jij ook echt tevreden bent. Daarnaast besteden we veel aandacht aan styling en online marketing. Omdat dit ons in staat stelt om jouw woning goed en snel te verkopen! Wij weten hoeveel impact het heeft om een woning te verkopen of aan te kopen en helpen je graag bij deze volgende stap. Nieuwsgierig?

Meer over ons Kennismaking afspreken

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling of vrijblijvend gesprek

Kennismaken?

Denk je na over verhuizen of heb je al een nieuwe woning gekocht? Wij maken graag vrijblijvend kennis, doen een waardebepaling en kijken graag of we je ergens mee kunnen helpen.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens object (optioneel)
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms