visual home

Verkoop gemiddelde 9.8

Beoordelingen (10)

Stylingtips, eerlijk, geweldig resultaat 10

Morgen Makelaardij heeft ons heel erg goed geholpen bij de verkoop van ons huis. We konden snel terecht en Marian wist ons met allerlei partijen te verbinden, waardoor we zorgeloos de weg vonden in alle taken die op ons pad kwamen. Ze geeft ook nog eens goede tips om je huis te stylen voor verkoop en is overal aan de voorkant bij betrokken, waardoor zij veel zekerheid biedt dat alles goed loopt. Er is regelmatig contact, waarin Marian eerlijk is in hoe de zaken ervoor staan en tegelijk ook met humor weet gerust te stellen als het even spannend wordt! Je kunt op haar bouwen. Een absolute aanrader met bij ons een geweldig resultaat!

, Verkoper Franz Leharsingel 3
20/02/2023

10

20/02/2023

10

20/02/2023

10

20/02/2023

10

Vanaf het begin hadden Marian en ik een klik. Ze toonde oprechte interesse in mij en mijn huis, kwam met praktische adviezen om mijn huis beter verkoopklaar te krijgen en heeft oog voor styling en detail. Ze heeft een goede kijk op de markt, is enthousiast en heel betrokken. Voor mij erg prettig om met zo’n persoonlijk gerichte makelaar te werken en fijne nieuwe bewoners voor mijn huis te vinden. Het was een onverwacht uitdagende periode om een huis te verkopen, maar mede door de flexibele en pro-actieve houding van Marian is het gelukt. Ik kan haar iedereen aanbevelen!

20/02/2023

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! 10

Marian is een doortastende, écht aardige makelaar die mij uitstekend begeleid heeft. Met een duidelijk plan, veel energie en improvisatievermogen als dat nodig was. Ik heb dit verkoopproces in mijn eentje doorlopen, maar heb me met Marian aan mijn zij nooit alleen gevoeld.

, Verkoper Concordiastraat 40
20/02/2023

Aanrader 10

Ik heb Marian ervaren als eerlijk, toegewijd, en inhoudelijk sterk. Daarnaast is het ook nog eens simpelweg leuk om met haar samen te werken! Een makelaar zoals een makelaar zou moeten zijn. Geen onzin, geen gladjakkers. Inhoudelijk kundig en persoonlijk betrokken. Marian heeft mijn appartement verkocht precies toen de markt een ommekeer maakte (de slechte richting op!). Marian wist precies hoe ze daar mee om moest gaan. Ik vond dat heel spannend, maar zij kon me direct geruststellen door de leiding te nemen en me totaal te ontzorgen.

Door haar multidisciplinaire ervaring (interieur, taxatie & makelaar) heeft zij kennis van alle facetten van het proces. Dat was perfect! Dankzij haar kon ik mijn appartement mooi stylen voor de doelgroep. Ze heeft een perfecte verkoopstrategie en prijs bedacht, en het appartement uiteindelijk snel voor een hele mooie prijs verkocht. Ze was altijd bereikbaar, ik hoefde haar niet achterna te jagen, en loste alles proactief voor me op.

Marian kan je vertrouwen met je huis. Ze gunt je het beste, en dat gevoel is wederzijds. Ik zou Morgen Makelaardij aan iedereen aanraden. Wat een verademing!

, verkoper Biltstraat 361
20/02/2023

Persoonlijk en betrokken 10

Marian, van Morgen Makelaardij, heeft bijzonder goed werk verricht bij de verkoop van het appartement. Ze heeft hun motto ‘Persoonlijk en betrokken’ zeker waargemaakt. Wij als verkoper waren happy, de koper was happy.

Gerard Markhorst, Verkoper Merwedekade 222 bisI
08/04/2022

Fijne makelaar! 10

Marian is een erg fijne makelaar. Het was voor ons de eerste keer dat we een huis verkochten. Ze begeleide ons perfect en gaf goede adviezen. Daarnaast is ze flexibel, altijd bereikbaar en komt al haar afspraken na. Een echte aanrader!

Dhr. Jan van Assen, A.H.G. Fokkerstraat 29
03/02/2022

Dankjewel voor alles! 10

Van Morgen Makelaardij kan ik alleen maar goeds vertellen. Zeer professioneel, hartelijk, meedenkend, betrokken, warme persoonlijkheid en zeer attent!! Wat mij betreft kan je geen betere vinden. Marian je bent een kei in je vak en als persoon!! Dankjewel voor alles!! Van het begin tot het eind staat ze voor je klaar. Altijd goed bereikbaar. Kan met alle vragen bij haar terecht.

Mw. Sylvia v.d. Hoek, Coornhertstraat 55
08/12/2021