visual home

Vergroot je kansen met Morgen Makelaardij

Aankopen in een oververhitte markt

Aankopen in de huidige oververhitte markt is ingewikkeld. Hoe vergroot je je kansen? En zorg je ervoor dat je niet veel te veel betaald? Morgen Makelaardij helpt je graag bij het vinden van jouw droomhuis!

maak een afspraak

Over ons

De drie goede redenen om ons in te schakelen bij de aankoop van een woning

Waarom Morgen Makelaardij?

  1. Onze klanten krijgen nieuw woonaanbod realtime toegestuurd, meestal voordat het op Funda staat. Daarmee zit je voorin de trein en vergroot je de kans op een bezichtigingsafspraak.
  2. Met onze marktkennis en contacten in Utrecht helpen we je om nieuwe mogelijkheden te zien in je zoektocht. En we attenderen je op aanbod waar je mogelijk zelf niet aan denkt maar wat wel een grote kanshebber is.
  3. Het bepalen van het juiste bod is lastig. Wij helpen je om in te schatten wat een kansrijk bod is. En voorkomen dat je veel te veel betaald.

 

 

 

In vijf stappen naar een nieuwe woning

Onze werkwijze

1

Kennismaking

Waar ben je naar op zoek? En hoe kunnen wij je daar bij helpen? Graag maken we vrijblijven kennis om deze vragen te verkennen. We bekijken samen je wensen en mogelijkheden. Spreekt onze manier van werken je aan? Dan maken we een vrijblijvende offerte en plan van aanpak voor de aankoop van je woning.

2

Zoekopdracht

Als aankoopmakelaar helpen wij je graag om jouw zoekplaatje scherp te krijgen. Wat voor woning zoek je en ook waar liggen jouw mogelijkheden? Zijn er dingen waar je niet aan hebt gedacht? Samen komen we tot een zoekopdracht en zorgen wij dat je realtime het aanbod in de mail ontvangt van woningen die aan de zoekcriteria voldoen. Meestal voordat de woning op Funda staat!

3

Bezichtiging

Een leuke woning gespot? We plannen een bezichtiging in. Samen bezoeken we de woning en geven we je inzicht in de voor- en nadelen van de woning en de bouwkundige staat.

4

Bieden of onderhandelen

Nog steeds enthousiast? Dan is het tijd voor een bod. We geven je inzicht in de waarde van een woning en bepalen de onderhandelingsstategie. In het geval van een biedingsprocedure kijken we welke informatie de verkopende partij wil geven en bespreken we met je wat de woning waard is en wat een kansrijk bieding is. Fingers crossed..

5

Afhandelen van de verkoop

Het is gelukt! Samen nemen we de koopovereenkomst door en helpen we je met de andere zaken die georganiseerd moeten worden. Op de dag van sleuteloverdracht inspecteren we samen de woning. Geniet van je nieuwe woning!

Reviews
Do we need to say more?

Blije klanten, daar doen we het voor!

9.8 Aankoop

Echt een aanrader!

Het contact met Marian was heel prettig en persoonlijk. Marian is erg professioneel en kundig. Binnen drie maanden hebben we een huis gekocht voor een goede prijs. Echt een aanrader!

Een Funda gebruiker
09/04/2021

Korte en prettige communicatielijnen.

Marian Verhoef van Morgen makelaardij is een enthousiaste, professionele betrokken en betrouwbare makelaar met oog voor detail. Haar deskundigheid heeft ons bijzonder goed geholpen; wat wij over het hoofd zagen, wist zij naar boven te halen en uit te zoeken. Korte en prettige communicatielijnen. Een aanrader voor ieder die op zoek is naar een prachtige woning!

Mw. O. van der Tuuk-Sussenbach
25/10/2021

Over ons

Persoonlijk en ambitieus

Onze elevator pitch

Morgen Makelaardij is dé verfrissende andere makelaar in Utrecht. We willen de beste worden in klantgerichtheid en in de perfecte presentatie. We staan voor persoonlijke, transparante dienstverlening waarin de klant centraal staat en wij zijn pas tevreden wanneer jij ook echt tevreden bent. Daarnaast besteden we veel aandacht aan styling en online marketing. Omdat dit ons in staat stelt om jouw woning goed en snel te verkopen! Wij weten hoeveel impact het heeft om een woning te verkopen of aan te kopen en helpen je graag bij deze volgende stap. Nieuwsgierig?

Meer over ons Kennismaking afspreken

Wij zijn nieuwsgierig naar jouw wensen!

Vrijblijvend kennismaken?

Nog aan het oriënteren of tevergeefs al meerdere keren op een woning geboden? Wij maken graag vrijblijvend kennis om te onderzoeken hoe we jou kunnen helpen.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens object (optioneel)
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms