6 redenen om te kiezen voor Morgen Makelaardij

1.Transparante dienstverlening
Bij Morgen Makelaardij weet u vooraf precies wat we voor u gaan doen tegen welke kosten en worden zaken zoals waardebepaling, marketingplan, onderhandelingsstrategie en contract helder en duidelijk uitgelegd en met u besproken. Wij doen niet aan vriendjespolitiek en maken geen onderlinge afspraken met andere makelaars.
Wij houden u consequent op de hoogte van de voortgang van de verkoop van uw woning en andere relevante ontwikkelingen.

2.De beste presentatie
De keuze voor een woning wordt vaak al in de eerste seconden gemaakt (zowel online als tijdens een bezichtiging) en presentatie en beleving zijn daarom essentieel. Ik zet mijn talent voor presentatie en kennis als gecertificeerd verkoopstylist in om de presentatie van uw woning te optimaliseren. Daarnaast maken wij gebruik van onderscheidende presentatiemiddelen: 360 graden foto’s, plattegronden, brochure en video. Al het beeldmateriaal wordt verzorgd door een professionele fotograaf.

3.Het grootste bereik
Bijna alle potentiele kopers van huizen zijn online. Bij Morgen Makelaardij gebruiken we onze kennis van online marketing voor een betere online presentatie, een groter bereik en goede conversie van presentatie in zoekresultaten tot het maken van een bezichtigingsafspraak. We beperken ons niet tot de standaardformule Funda, Facebook en Twitter.
We zorgen voor een groter bereik door uw woning op meer plaatsen online aan te bieden dan veel andere makelaars. Natuurlijk is Funda de grootste woningsite, maar er zijn meerdere andere websites met 1000den bezoekers per dag. Daarnaast reserveren we voor iedere woning een budget waarmee we uw woning online onder de aandacht brengen. Gecombineerd met een perfecte presentatie levert dit altijd veel bezoekers op. Niet voor niks heeft Morgen Makelaardij de afgelopen drie jaar nog nooit een woning niet binnen twee weken verkocht en nog nooit onder de vraagprijs!

4. Alles voor de klant!
Bij Morgen Makelaardij verkopen we jouw huis alsof het van onszelf is. Dit levert ons zeer positieve klantreviews op. Klanten geven ons voor de verkoop gemiddeld een 9,6! Bekijk onze referenties.

5.Scherpe tarieven
Morgen Makelaardij heeft geen fancy, duur kantoor en weinig overheadkosten daardoor profiteert u van onze gunstige tarieven.

6.Last but not least: uw betrokken makelaar
Morgen breekt met de standaard aanpak in de traditionele makelaardij en maakt een makelaar weer persoonlijk. Dit betekent dat u in het gehele traject wordt geholpen door één makelaar, die zich in zal leven in uw wensen en het oprecht leuk vindt om u te adviseren en ontzorgen bij de verkoop van uw woning. We zijn enthousiast en gedreven waar het gaat om het verkopen van uw woning en genieten ervan om voor u de beste deal te sluiten.

Nieuwsgierig? Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling en/of een gesprek over wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze werkwijze

Wij werken met een 8 stappenplan van de woningintake tot en met de overdracht. 
Lees meer

Referenties

Bij Morgen Makelaardij staat de klant voorop. Lees hier wat klanten over ons zeggen.
Lees meer

Gratis waardebepaling

Wilt u weten wat uw woning waard is? Wij bieden u een vrijblijvende gratis waardebepaling!
Lees meer

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een (geheel vrijblijvende) afspraak met ons maken? Neem dan contact op via telefoon, email, whatsapp of het contactformulier.
Lees meer