Waarom Morgen Makelaardij als aankoopmakelaar?

Morgen Makelaardij inschakelen als uw aankoopmakelaar helpt u om een aantal belangrijke risico’s te beperken en een goede deal te sluiten

  • Voordat u een groot goed als een woning aanschaft is het verstandig de te kopen woning goed te inspecteren. Wat is de staat van onderhoud? Met welke onderhoudskosten dient u bij voorbaat al rekening te houden? In hoeverre voldoet dit huis aan uw wensen en/of wat zijn de mogelijkheden van deze woning? Marian van Morgen Makelaardij voorkomt dat u belangrijke zaken over het hoofd ziet.
  • Morgen Makelaardij helpt u om de waarde van een huis te bepalen en dit voorkomt dat u onbedoeld veel meer betaalt dan de waarde van de woning.
  • Marian van Morgen Makelaardij is met haar jarenlange verkoop en in inkoop ervaring een bedreven onderhandelaar die u helpt om ‘zonder de roze bril’ meer te halen uit de onderhandeling.
  • Morgen Makelaardij zorgt ervoor dat alle juridisch zaken en risico’s, van de aankoop van de woning, goed afdekt zijn.

Morgen Makelaardij onderscheidt zich door transparante dienstverlening waarbij u alleen betaalt voor wat u afneemt.

  • Wij bieden u op dienstverlening op maat. Het is bij ons niet nodig om een all-in pakket af te nemen. Wij bieden deeldiensten waardoor u alleen betaalt voor de dienstverlening die u wilt afnemen.
  • Onze dienstverlening is transparant. Bij Morgen Makelaardij weet u vooraf precies wat we voor u gaan doen tegen welke kosten en worden zaken zoals waardebepaling, onderhandelingsstrategie en contract helder en duidelijk uitgelegd en met u besproken. Wij doen niet aan vriendjespolitiek en maken geen onderlinge afspraken met andere makelaars.
  • We hanteren scherpe tarieven. Morgen Makelaardij heeft geen fancy, duur kantoor en weinig overheadkosten daardoor profiteert u van onze gunstige prijzen.

Onze werkwijze

We helpen u graag met het grondig nalopen van de woning voordat u tot aankoop overgaat, met het strak onderhandelen over de verkoopprijs en het afhandelen van de verkoop.
Lees meer

Recent aangekocht

Molenweg 23 te Bunnik

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een (geheel vrijblijvende) afspraak met ons maken? Neem dan contact op via telefoon, email, whatsapp of het contactformulier.
Lees meer