Waarom Morgen Makelaardij als aankoopmakelaar?

Morgen Makelaardij inschakelen als uw aankoopmakelaar helpt u om een aantal belangrijke risico’s te beperken en een goede deal te sluiten

  • Voordat u een groot goed als een woning aanschaft is het verstandig de te kopen woning goed te inspecteren. Wat is de staat van onderhoud? Met welke onderhoudskosten dient u bij voorbaat al rekening te houden? In hoeverre voldoet dit huis aan uw wensen en/of wat zijn de mogelijkheden van deze woning? Marian van Morgen Makelaardij voorkomt dat u belangrijke zaken over het hoofd ziet.
  • Morgen Makelaardij helpt u om de waarde van een huis te bepalen en dit voorkomt dat u onbedoeld veel meer betaalt dan de waarde van de woning.
  • Marian van Morgen Makelaardij is met haar jarenlange verkoop en aankoop ervaring een bedreven onderhandelaar die u helpt om ‘zonder de roze bril’ meer te halen uit de onderhandeling.
  • Morgen Makelaardij zorgt ervoor dat alle juridisch zaken en risico’s, van de aankoop van de woning, goed afdekt zijn.

Morgen Makelaardij onderscheidt zich door transparante dienstverlening en hoge mate van klantgerichtheid.

  • We zijn er trots op dat onze klanten onze aankoopdienstverlening waarderen met een 10! Weten waarom? Bekijk onze referenties
  • Onze dienstverlening is transparant. Bij Morgen Makelaardij weet u vooraf precies wat we voor u gaan doen tegen welke kosten en worden zaken zoals waardebepaling, onderhandelingsstrategie en contract helder en duidelijk uitgelegd en met u besproken. Wij doen niet aan vriendjespolitiek en maken geen onderlinge afspraken met andere makelaars.
  • We hanteren scherpe tarieven. Morgen Makelaardij heeft geen fancy, duur kantoor en weinig overheadkosten daardoor profiteert u van onze gunstige prijzen.

Onze werkwijze

We helpen u graag met het grondig nalopen van de woning voordat u tot aankoop overgaat, met het strak onderhandelen over de verkoopprijs en het afhandelen van de verkoop.
Lees meer

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een (geheel vrijblijvende) afspraak met ons maken? Neem dan contact op via telefoon, email, whatsapp of het contactformulier.
Lees meer