Waarom Morgen Makelaardij als aankoopmakelaar?

Morgen Makelaardij inschakelen als uw aankoopmakelaar helpt u om een aantal belangrijke risico’s te beperken en een goede deal te sluiten

  • Voordat u een groot goed als een woning aanschaft is het verstandig de te kopen woning goed te inspecteren. Wat is de staat van onderhoud? Met welke onderhoudskosten dient u bij voorbaat al rekening te houden? In hoeverre voldoet dit huis aan uw wensen en/of wat zijn de mogelijkheden van deze woning? Marian van Morgen Makelaardij voorkomt dat u belangrijke zaken over het hoofd ziet.
  • Morgen Makelaardij helpt u om de waarde van een huis te bepalen en dit voorkomt dat u onbedoeld veel meer betaalt dan de waarde van de woning.
  • Marian van Morgen Makelaardij is met haar jarenlange verkoop en in inkoop ervaring een bedreven onderhandelaar die u helpt om ‘zonder de roze bril’ meer te halen uit de onderhandeling.
  • Morgen Makelaardij zorgt ervoor dat alle juridisch zaken en risico’s, van de aankoop van de woning, goed afdekt zijn.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? U kunt ons bellen of whatsappen op nummer 06-83161407 of ons een mail sturen middels onderstaande contactformulier.