Waarom Morgen Makelaardij als aankoopmakelaar?

Morgen Makelaardij inschakelen als uw aankoopmakelaar helpt u om een aantal belangrijke risico’s te beperken en een goede deal te sluiten

  • Voordat u een groot goed als een woning aanschaft is het verstandig de te kopen woning goed te inspecteren. Wat is de staat van onderhoud? Met welke onderhoudskosten dient u bij voorbaat al rekening te houden? In hoeverre voldoet dit huis aan uw wensen en/of wat zijn de mogelijkheden van deze woning? Al aankoopmakelaar helpen wij u om  geen belangrijke zaken over het hoofd te zien.
  • Morgen Makelaardij helpt u om de waarde van een huis te bepalen en dit voorkomt dat u onbedoeld veel meer betaalt dan de waarde van de woning.
  • Morgen Makelaardij is met haar jarenlange verkoop en aankoop ervaring een bedreven onderhandelaar die u helpt om ‘zonder de roze bril’ meer te halen uit de onderhandeling.
  • Morgen Makelaardij zorgt ervoor dat alle juridisch zaken en risico’s, van de aankoop van de woning, goed afgedekt zijn.

Morgen Makelaardij onderscheidt zich door transparante dienstverlening en hoge mate van klantgerichtheid.

  • We zijn er trots op dat onze klanten onze aankoopdienstverlening waarderen met een 10! Weten waarom? Bekijk onze referenties
  • Onze dienstverlening is transparant. Bij Morgen Makelaardij weet u vooraf precies wat we voor u gaan doen tegen welke kosten en worden zaken zoals waardebepaling, onderhandelingsstrategie en contract helder en duidelijk uitgelegd en met u besproken. Wij doen niet aan vriendjespolitiek en maken geen onderlinge afspraken met andere makelaars.
  • We hanteren scherpe tarieven. Morgen Makelaardij heeft geen fancy, duur kantoor en weinig overheadkosten daardoor profiteert u van onze gunstige prijzen.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? U kunt ons bellen op nummer 030-2745301 of ons een mail sturen middels onderstaande contactformulier