Referenties

Bij Morgen Makelaardij staat u als klant centraal! Hieronder vindt u een aantal referenties van tevreden klanten

Georg en Jetske - Jan Luykenstraat 5
Voor ons was het de eerste keer dat we een huis gingen verkopen. Na twee gevestigde makelaars uit de buurt over de vloer te hebben gehad zijn we met Morgen Makelaardij in zee gegaan. We zijn erg tevreden met de integere aanpak en waren erg onder de indruk van de veelzijdige competentie van Marian. We hebben snel kunnen schakelen tijdens het proces en achteraf gezien hebben we relevant advies gekregen in alles. We wensen Morgen Makelaardij veel succes in de toekomst. Ga op deze manier door!

Louis - Jekerstraat 60
Jong, nieuw kantoor, actief en met marktkennis. Geen extra franje, maar gewoon doen. Snelle verkoop, prima after-sales.

Marina - Johan Wagernaarkade 20 bis a
Marian is een prettig persoon om mee samen te werken. Net even iets anders dan de meeste makelaars. Geen bla bla bla zoals ik tot nu toe gewend ben van makelaars. Ze is enthousiast, vriendelijk, geduldig en geeft het hele proces iets persoonlijks mee. Ze luistert naar wat je wil. Ze legt goed uit wat ze doet en waarom het belangrijk is. Staat klaar voor je wanneer je vragen hebt. Een hoop gedoe zo'n verkoop van mijn appartement maar met coaching van Marian was het een leerzame ervaring en op een prettige manier geregeld.

Mirjam en Durk - Jekerstraat 35
Wij hadden zo'n huis waarvan iedereen zegt: dat verkoop je toch zó zelf? Wat ben ik blij dat Marian het heeft verkocht en niet wij zelf. Juist omdat ons type huis in onze wijk zo ontzettend gewild was vonden we het belangrijk dat er iemand het overzicht hield en het hele proces, voor iedereen, prettig begeleidde. Dat is gelukt. Het huis was inderdaad snel verkocht, aan mensen die er heel erg blij mee zijn, en met wie we voor en na de verhuizing prima contact hebben gehouden, dankzij Marian die alles voor beide partijen scherp in de gaten hield. De voorbereiding op de verkoop - lijstje klein opknapwerk, stylingadvies, meten en fotografie - was precies goed en zonder veel haast af te krijgen. De prijsbepaling en het biedingsproces verliepen zoals voorspeld. Wij kunnen daarom iedereen aanraden om juist met de huidige oververhitte markt te kiezen voor een makelaar die het anders aanpakt dan je gewend bent. Marian laat altijd de menselijke maat en een prettige communicatie voorgaan. Dan komt de rest vanzelf en kijk je er met plezier op terug.