Over ons

Morgen Makelaardij is een verfrissend andere makelaarspraktijk in Utrecht en omgeving . Een makelaar, vastgoedstylist en goede verkoper in één? Dan bent u bij ons op het goede adres! Bij Morgen Makelaardij doorbreken wij de standaard aanpak van de traditionele makelaardij, wij staan voor persoonlijke, transparante dienstverlening op maat waarin de klant centraal staat en wij zijn pas tevreden wanneer u ook echt tevreden bent. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan styling, presentatie en online marketing. 

Ik ben Marian Verhoef, getrouwd met Anne Stoel en moeder van Thom en Daan, een tweeling van 6 jaar.
Ik heb jarenlang gewerkt voor gerenommeerde organisaties zoals Arcadis (huisvesting, projectmanagement en advies) en Ahrend Inrichten (verkopen, inrichten en design). Voor mij voelt de overgang naar de makelaardij als heel vanzelfsprekend omdat ik nu bezig kan zijn met mijn passie voor mensen, wonen en inrichten. Ik heb de beste papieren gehaald om u optimaal van dienst te zijn, zo ben ik gecertificeerd makelaar (KRMT, dossierregisternummer K83275746) en gecertificeerd vastgoedstylist (CNVV). Daarnaast zijn mijn man Anne Stoel en ik als duo een kei in online marketing voor de beste presentatie en marketing van uw woning. Mijn praktijkervaring en de fijne kneepjes van het vak heb ik opgedaan bij Boog Makelaardij, een NVM-makelaarskantoor in Amersfoort.

Ik heb onderzoek gedaan naar hoe ik mensen zo goed mogelijk kan helpen bij de verkoop van hun woning of appartement.Wat mij opvalt is dat de presentatie van veel woningen niet optimaal is terwijl veel potentiële kopers in een eerste minuut bewust of onbewust besluiten of zij wel of niet een woning kopen. De eerste indruk van uw woning verdient daarom extra veel aandacht. Bij Morgen Makelaardij zorgen wij altijd voor de beste presentatie van uw woning.
Daarnaast bieden veel makelaars alleen standaard diensten aan terwijl er veel mensen zijn die een andere specifieke vraag of woonwens hebben. Programma’s die trending zijn zoals ‘verbouwen of verhuizen’ en ‘restyle your house’ zijn een voorbeeld van de veranderende wens van de consument.
Daarom ben ik ook in te huren voor verkoopcoaching of advies bij verbouwen of verhuizen.

Bij een beslissing die voor u zoveel impact heeft kan ik u met mijn brede werkervaring en achtergrond als gecertificeerd makelaar (KRMT) en verkoopstylist goed van dienst zijn!

Meer weten over onze dienstverlening als verkoopmakelaar of aankoopmakelaar?

Marian Verhoef (Makelaar)

Anne Stoel (Online Marketing)