Over ons

Morgen Makelaardij is een verfrissend andere makelaarspraktijk in Utrecht en omgeving. Een makelaar, vastgoedstylist en goede verkoper in één? Dan bent u bij ons op het goede adres! Bij Morgen Makelaardij doorbreken wij de standaard aanpak van de traditionele makelaardij, wij staan voor persoonlijke, transparante dienstverlening op maat waarin de klant centraal staat en wij zijn pas tevreden wanneer u ook echt tevreden bent. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan styling, presentatie en online marketing. 

Ik ben Marian Verhoef, getrouwd met Anne Stoel en moeder van Thom en Daan, een tweeling van 9 jaar. In 2017 ben ik als gecertificeerd makelaar en vastgoedstylist met veel enthousiasme gestart met Morgen Makelaardij een verfrissend andere makelaarspraktijk. Met Morgen Makelaardij bemiddel ik in aan- en verkoop van woningen, help ik mensen bij de vastgoedstyling en is het mijn droom om in de toekomst (kleinschalige) herontwikkelingsprojecten te initiëren. Anne Stoel is actief voor Morgen Makelaardij als (marketing)adviseur.

Ik ben Register Makelaar Taxateur (RMT) en gecertificeerd vastgoedstylist (CNVV). Achtergrond: na mijn bedrijfskunde opleiding heb ik jarenlang gewerkt voor gerenommeerde organisaties zoals Arcadis (huisvesting, projectmanagement en advies), Ahrend Inrichten (verkopen, inrichten en design) en de Vrije Universiteit (inkoop en contractmanagement).

Ik heb onderzoek gedaan naar hoe ik mensen zo goed mogelijk kan helpen bij de verkoop van hun woning of appartement.Wat mij opvalt is dat de presentatie van veel woningen niet optimaal is terwijl veel potentiële kopers in een eerste minuut bewust of onbewust besluiten of zij wel of niet een woning kopen. De eerste indruk van uw woning verdient daarom extra veel aandacht. Bij Morgen Makelaardij zorgen wij altijd voor de beste presentatie van uw woning.

Bij een beslissing die voor u zoveel impact heeft kan ik u met mijn brede werkervaring en achtergrond als gecertificeerd makelaar (RMT) en verkoopstylist goed van dienst zijn!

Meer weten over onze dienstverlening als verkoopmakelaar of aankoopmakelaar?

Marian Verhoef (Makelaar)

Anne Stoel (Online Marketing)